Как ще изглежда България, ако ДПС участва в управлението? Отговорът на

...
 Как ще изглежда България, ако ДПС участва в управлението? Отговорът на
Коментари Харесай

Йордан Цонев показа в пет стъпки как ще изглежда България, ако ДПС участва в управлението

 Open photo

 

Как ще наподобява България, в случай че Движение за права и свободи взе участие в ръководството?

 

Отговорът на въпроса даде заместник-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев на предизборна среща в Сърница.

Поне 5 стъпки ще направи Движение за права и свободи, влизайки в ръководството на страната:

Първо. Ще овладеем инфлацията, ще спре този напредък на цените.

Второ. Ще създадем по този начин, че да има сигурни енергийни доставки за хората и бизнеса на търпима цена. Става дума и за газ, и за ток, и за нефт, и за дърва за отопление. Това ще стане не след година или две, а още тази зима.

Трето. Ще престанат институциите да бъдат бич, сопа, бухалка в ръцете на ръководещите против хората. Това значи, че занапред нататък горски, обществени и всевъзможни други служащи ще си гледат работата, а няма да има потребност да пропагандират, санкционират или да принуждават хората да вършат едно или друго деяние.

Четвърто. Ще стабилизираме бюджета по този начин, че да има задоволително пари за пенсионерите и то без да вземаме големи заеми и да заборчляват децата и внуците ни.

Пето. Ще създадем по този начин, че институциите да работят обикновено. Да има сигурност за всеки български жител, за всяка българска община и за цялата страна в този раздорен свят.

Това са нещата, които ние ще създадем и ви обещаваме, че ще ги създадем, тъй като знаем малко по малко по какъв начин да го реализираме, тъй като сме ги записали в програмата на Движение за права и свободи, сподели още Йордан Цонев.

Когато свършим всичко това, ще дойдем в Сърница октомври следващата година, с цел да си изберем още веднъж кмета, а дружно с него и още 50 кмета за България от Движение за права и свободи. Така ще продължаваме да решаваме проблемите на хората, на общините и на обитаемоте места, сподели още Йордан Цонев.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР